Bootverhuur Bergse plas

Reserveer nu
Het watersportgebied De Bergse voorplas is gelegen bij de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Voor veel Rotterdammers is deze plas een aantrekkelijk vaargebied, waaronder voor de jonge zeilers van de nabijgelegen scouting. Zeker in de zomer geeft dit een leuk spektakel. Ook rondom de plas vindt u genoeg bezienswaardigheden. Perfect voor een gezellig dagje varen!    

 

Boot huren Bergse Plas 

Tijdens het varen komt u langs verschillende interessante plekken. Aan de noordkant van het meer bevindt zich t pannenkoekeiland. Niet ver hier vandaan ligt een openbare steiger, waar u kunt afmeren om uitstekende eetgelegenheden zoals Facet en Abrrazzo te bezoeken. Aan de oostkant van De Bergse voorplas, kunt u de statige Prinsenmolen bewonderen. Aan de noord-west oever van de plas kunt u zich vergapen aan de prachtige huizen met luxe boten aan hun privé-steigers. Vervolgens kunt u via een kleine tunnel in de uiterste westhoek van het meer oversteken naar De Bergse achterplas   

Sloep huren Bergse Plas

De Bergse achterplas is onderverdeeld in zo’n tweehonderd kleine, losse eilandjes. Door de vele kort bij elkaar gelegen eilandjes zijn er talloze kanaaltjes, waarbij het iedere keer weer een verrassing is wat er voorbij de volgende bocht te zien is. Bewonder een Hollywood-waardige miljoenenvilla met bijbehorend landgoed, of een van de vele recreatiewoningen die alleen per boot bereikbaar zijn. Bent u geïnteresseerd in sloepverhuur Bergse PlasWij verhuren boten en sloepen, met een minimale huurtijd van 2 uur! Reserveer heel gemakkelijk online en betaal pas aan de steiger.  

Vaartijd
Niveau
A.m.h
Bergse plassen: 0 Laag 2
Bekijk de andere vaargebieden