Bootverhuur De Schie

Reserveer nu
De Rotterdamse Schie is een grotendeels gedempt kanaal tussen Overschie en Rotterdam. Hiernaast reikt de Schie tot Delfshaven, Schiedam en Delft. Het water loopt dus eigenlijk in vier richtingen. Deze verdeling is ooit ontstaan door rivaliteit tussen de steden Delft, Rotterdam en Schiedam omtrent tolrechten. Tegenwoordig is de Schie, via Coolhaven en Parksluizen, verbonden met de Nieuwe Maas.  

Boot huren in Rotterdam

De Schie is erg aantrekkelijk water om in te waren, zo komt u langs unieke en kenmerkende plekken van Rotterdam. Een ideale gelegenheid voor een boot huren in Rotterdam. Vaar langs het schilderachtig historisch Delfshaven en leg aan bij het drijvende terras van café Soif voor een heerlijk hapje en drankje. Of vaar een stukje door en bewonder Rotterdamse iconen, zoals de Euromast, het voormalige gebouw van de Zeevaartschool (S.T.C) én het Verzetsmuseum van Rotterdam onder de Pieter de Hoochbrug. Aan het eind van het Noorderkanaal vaart u langs de kenmerkende gevangenis de Schie én de van Nelle-fabriek.  

Sloep huren in Rotterdam

Er zijn verschillende vaarrichtingen die u op kunt gaan. Na het bezoeken van de historische plekken in Rotterdam, kun u natuurlijk ook naar Schiedam varen of binnenvaartschepen in de havens van de Spaande polder bekijken. Kortom, er zijn veel kanten die u op kunt gaan. Naast boten kunt u ook een sloep huren in Rotterdam, perfect voor een lekker dagje uit! Reserveer uw boot of sloep heel gemakkelijk via onze website en betaal pas aan de steiger. Onze sloepverhuur in Rotterdam telt een minimale huurtijd van 2 uur, waarbij u uw reservering tot 24-uur van te voren nog kunt wijzigen.
Vaartijd
Niveau
A.m.h
Bergse plassen: 60 min + 2 sluizen Midden 5
Bekijk de andere vaargebieden