Smullen

Op het water

Iedereen die wel eens een tocht op het water heeft gemaakt zal het al weten;
van varen krijg je trek, dus moeten er een paar lekkere versnaperingen mee aan boord. Heeft u geen zin om gehaast met tassen vol smeltende hapjes te slepen?

Daar heeft Rotterdamboot nu dé oplossing voor. In samenwerking met het Rotterdamse Casa Reinders verzorgen wij nu charcuterie aan boord van onze sloepen! De vooraanstaande smulmeesters van Casa Reinders stellen elke week een nieuwe selectie van de chef voor u samen, bestaande uit de lekkerste Spaanse, Franse en Italiaanse kazen en worsten die exclusief via Rotterdamboot verkrijgbaar zijn. U heeft de keuze uit een selectie kazen óf een selectie worsten, die beide voldoende zijn voor vier personen.

De hapjes worden voor u aan boord geserveerd op een handige afsluitbare schaal, en kosten €20,- per stuk. U kunt deze lekkernijen eenvoudig reserveren door ze aan te klikken op uw reservering, deze worden dan samen met het huurbedrag op het steiger afgerekend.

(Niet bij uw reservering opgegeven, maar tóch smullen op het water? Mail ons uiterlijk vóór 15.00 op de dag voorafgaand aan de huur uw wensen.)

Reserveer nu →