Bootverhuur Kralingse plas

Reserveer nu
Op een steenworp afstand van het centrum ligt één van de populairste recreatiegebieden van Rotterdam: De Kralingse plas. Op een warme zomer dag is een bootje huren op de Kralingse Plas een garantie voor een heerlijk dagje uit. Rondom de Kralingse Plas ligt het Kralingse Bos met een gebied van ongeveer 200 hectare. Veel Rotterdammers zien dit gebied als de ideale plek om even tot rust te komen en te genieten van de natuur.  

Boot huren Kralingse Plas

Langs de plas ziet u verschillende bezienswaardigheden, zoals het pannenkoekenhuis, hertenkamp, golfbaan en verschillende molens. Veel mensen die een boot of sloep huren varen ook langs specerijenmolens De Lelie en De Ster. Aan de zuidkant van de plas kun je uit oorlogspuin gemaakte eilandjes bekijken. Hiernaast beschikt De Kralingse Plas over meerdere terrassen en aanmeergelegenheden, waar u tussen het varen door lekker kunt vertoeven en genieten van een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld bij Brasserie Woodz of de altijd gezellige Tuin van de vier winstreken. Aan de noordkant van de plas ligt het drukbezochte Kralingse strand, waar een deel van het meer afgebakend is als zwemgebied. Check voor een verfrissende duik wel even de zwemwater-app.  

Sloep huren Kralingse Plas

De Kralingse Plas is geschikt voor recreatieve vaart. Aangezien het water veilig moet zijn voor zwemmers en mensen die voor hun plezier varen, geldt er een maximale vaarsnelheid van 5 km per uur. Bent u benieuwd naar de mooie vaarroutes van de Kralingse Plas? Bij ons kunt u terecht voor boot- en sloepverhuur Kralingse Plas! Reserveer uw boot of sloep heel makkelijk via onze website en betaal pas aan de steiger. De reservering kunt u tot 24-uur van te voren nog wijzigen.
Vaartijd
Niveau
A.m.h
Bergse plassen: 30 min + 2 sluizen Midden 4
Bekijk de andere vaargebieden