Bootverhuur Noorderkanaal & Boezem

Reserveer nu
Het Noorderkanaal vormt samen met de aansluitende Boezem een noordgrens van de wijken Crooswijk en Rotterdam Noord. Hiermee verbindt het Noorderkanaal, met een lengte van ongeveer 6 kilometer, de Kralingse Plas met De Rotte en de Delfshavense Schie. Kortom, genoeg vaarwater voor een gezellig dagje uit! U hoeft niet over een boot te beschikken om toch te kunnen varen over het Noorderkanaal. Met een minimale huurtijd van 2 uur, kunt u een eigen boot huren in Noord en zelf varen over de Rotterdamse binnenwateren.

Bootverhuur Noord

Vaar langs de oevers van Rotterdam Noord en geniet van al het moois wat deze stad te bieden heeft, eens vanaf een andere kant dan het land. Onderweg komt u langs vele woonboten die zo typerend zijn voor dit vrijgevochten stukje Rotterdam. Vlakbij de Bergse sluis ziet u het einde van de Hofbogen, het langste monumentale pand van Nederland door Rotterdam Noord. Wat vroeger als dienst deed als spoorwegviaduct, zijn de Hofbogen nu een onderkomen voor vele trendy horecaondernemers.  

Sloepverhuur Noord

Ook sloepen zijn niet meer weg te denken op de Nederlandse wateren. Maak jezelf comfortabel met een kussen of een handdoek en geniet van alles wat er om u heen gebeurt op het water. Zo wordt het Noorderkanaal veelvuldig gebruikt door de roeiers van de universiteitsroeiverenigingen die er hun thuisbasis hebben. Een leuk uitzicht om naar te kijken! Bent u geïnteresseerd in een sloep huren in Noord? Reserveer eenvoudig online en betaal pas aan de steiger! U kunt uw reservering tot 24-uur van te voren nog wijzigen.
Vaartijd
Niveau
A.m.h
Bergse plassen: 15 min + 1 sluis. Midden 3
Bekijk de andere vaargebieden