Bootverhuur Rotte & Rottemeren

Reserveer nu
Als naamgever van de stad Rotterdam, legt de rivier De Rotte in zijn loop een afstand van zo’n tweeëntwintig kilometer af. Vanaf zijn oorsprong nabij het landelijke dorp Moerkappelle tot in het bruisende centrum van Rotterdam, kenmerkt De Rotte zich als uitstekend watersportgebied. Door de ruime breedte en vele bochten, is De Rotte een fantastische rivier om te bevaren. Hiernaast is het water in de zomer geschikt voor een verfrissende duik. Beschikt u niet zelf over een boot, maar wilt u toch De Rotte verkennen? Met onze bootverhuur Rotte kunt u zelf het water gaan verkennen.       

Boot huren Rotte  

Tijdens het varen op De Rotte, valt er veel te zien en te beleven. Vanaf het water heeft u goed zicht op de wolkenkrabbers van Rotterdam, die geleidelijk plaats maken voor de ruimte en de vrijheid van Het Groene Hart. Onderweg komt u langs een veelvoud aan gelegenheden om aan te leggen voor een hapje en een drankje. Aanraders hierbij zijn café-restaurant Oud Verlaat bij het gelijknamige dorp, éeetcafé De Roerdomp nabij het dorp Zevenhuizen. Hiernaast kunt u de vooroorlogse Noorderbrug bewonderen, de drijvende fontein éeen replica van de bijzondere 18e-eeuwse houten schutsluis bij het Bleiswijkse verlaat.    

Sloep huren Rotte  

Varen over de Rotte, de oorsprong van Rotterdam, is uitermate geschikt voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden. Bent u geïnteresseerd in sloepverhuur Rotte? Reserveer uw boot of sloep heel eenvoudig via onze website en betaal pas aan de steiger! Onze sloep- en bootverhuur in Rotterdam telt een minimale huurtijd van 2 uur, waarbij u uw reservering tot 24-uur van te voren nog kunt wijzigen. 
Vaartijd
Niveau
A.m.h
Bergse plassen: 15 min + 1 sluizen Midden 3
Bekijk de andere vaargebieden