Vaartuigen

Onze vaartuigen

Sup-board

De juiste balans reeds gevonden, of toch maar eens voor het eerst proberen? Bij Rotterdamboot kunt u nu alleen of met maximaal zes personen sportieve sup-boards huren.

Een aantal van onze sup-boards kunnen indien gewenst ook uitgerust worden met een zitje waardoor ze als kano gebruikt kunnen worden. Met de sup’s kunt u vanaf ons steiger onder andere het uiterste puntje van de Rotte, net achter de bekende Markthal bereiken, maar de andere Rotterdamse wateren behoren ook tot de mogelijkheid.

SUPBOARD RESERVEREN

Chiliboat

Wilt u op een legale manier de snelheidslimiet op de Rotte overtreden? Bij Rotterdamboot kunt u nu de prijswinnende snelste waterfiets ter wereld huren. Voor de sportief aangelegde watersporter is met de Chiliboat een snelheid van vijftien kilometer per uur (bijna drie keer de limiet) te bereiken. Speciale kleding is voor de Chiliboats niet nodig; ze zijn uiterst stabiel, omvallen is bijna niet mogelijk. Onze Chiliboats kunt u in verschillende versie huren, zo is er de Up (fietsversie) en de Rec (uitgerust met stoel). Beide versies kunnen naar wens ook voorzien worden van een Deck, waarop per Chiliboat een kind tot vijftig kilo mee kan varen.

Chiliboat zittend chiliboat staand

Sloep

Heerlijk met een groep vrienden of familie letterlijk de drukte van de stad achter u laten? Met onze uiterst luxueuze electrische sloepen kunt u heerlijk relaxed de Rotte bevaren, zo vanuit de metropool de natuur in. De sloepen zijn geschikt voor maximaal zeven personen, en boven de 26 jaar is een vaarbewijs niet nodig.

Indien gewenst kunnen we op de sloepen ook catering in de vorm van kaas en/of vleesplanken voor u verzorgen; u kunt dit eenvoudig bij de reservering selecteren.

zeus reserveren thor reserveren